Emner

Praktisk info fra kredsen

Socialpædagogerne Nordjyllands kredskontor holder åbent som sædvanligt – men på en anden måde. Derudover er der oprettet en særlig akutlinje til krisesituationer.

Alle medarbejdere er sendt på hjemmearbejde, men de varetager de samme opgaver som i en almindelig hverdag bortset fra, at langt de fleste fysiske møder er afløst af telefon og Skypemøder. Kredskontoret har prioriteret, at flere medarbejdere er tilgængelige på telefonen i åbningstiden, så medlemmerne kan få svar på deres spørgsmål.

Tlf. 72 48 61 00

Man kan i helt særlige tilfælde lave en aftale om et fysisk møde. Det vil kredsen gerne aftale telefonisk, da der er begrænset fremmøde på kredskontoret.

I helt akutte tilfælde har kredsen oprettet en akuttelefon, hvor medlemmerne kan ringe døgnet rundt, hvis fx du eller din arbejdsplads oplever udbrud af coronavirus.

Akuttelefon 72 48 61 16

(Offentliggjort den 19. marts 2020)

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld