Emner

Husk at tjekke din post

Siden november 2019 har Socialpædagogerne sendt og modtaget post via Medlemsportalen. Du får en sms eller e-mail, når der er ny post til dig. Men husk at logge ind og læs din post!

Har du tjekket din post i Medlemsportalen for nyligt? Måske venter der vigtige beskeder til dig. Socialpædagogerne og a-kassen fik sidste år en ny samlet digital indgang, Medlemsportalen, som samler al individuel kommunikation mellem forbund, a-kasse og medlem ét sted. Det er en selvbetjeningsløsning, hvor du bl.a. kan få overblik over din kommunikation med forbund og a-kasse og de oplysninger, som vi har registreret om dig – fx dine kontaktoplysninger og arbejdsplads.

Fakta:

Du finder Medlemsportalen her  

Det er derfor også via Medlemsportalen, at du modtager post fra kredsen, og her du kan søge om udbetaling af ydelser fra a-kassen, eller lave ændringer i dit medlemskab.

Medlemsportalen sørger for, at sikkerheden omkring dine data er i orden, og du kan derfor kan derfor trygt sende beskeder til forbund og a-kasse. Du får automatisk en e-mail eller sms hver gang, der er ny post til dig. Du logger ind med dit NemID.

(Offentliggjort den 14. september 2020)

Info

Har du en god historie?

Send mail

Nyhedsbrev

Tilmeld