Emner

Socialfaglig konsulent til kredsen

Socialpædagogerne Nordjylland fortsætter sit faglighedsprojekt, og kobler det nu med et arbejdsmiljømæssigt fokus. Dorte Lauenborg Nielsen er ansat som socialfaglig konsulent på projektet.

Hovedbestyrelsen i Socialpædagogerne har besluttet, at midlerne til at føre kongressens beslutninger ud i livet fordeles mellem kredsene. Derfor har kreds Nordjylland besluttet at ansætte en socialfaglig konsulent, som kan fortsætte kredsens projekt om faglighed de næste to år og koble det sammen med et arbejdsmiljømæssigt fokus.

Som socialfaglig konsulent har kredsen netop ansat Dorte Lauenborg Nielsen. Hun kender Socialpædagogerne Nordjylland rigtig godt, for det er også hende, der det seneste år har været projektansat som tovholder på faglighedsprojektet.

Det bliver først og fremmest Dorte Lauenborg Nielsens opgave at tilbyde de socialpædagogiske arbejdspladser konsulentbistand i deres arbejde med det faglige og psykiske arbejdsmiljø. Desuden skal hun sammen med politikerne i kredsen etablere et samarbejde med de nye arbejdsområder, som socialpædagogerne bevæger sig ind på. Og derudover skal hun indgå i et samarbejde med bl.a. Socialtilsyn Nord, A-kassen og uddannelsesstederne.

(Offentliggjort den 2. januar 2017).

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld