Emner

Få et løntjek

Mange af Socialpædagogernes medlemmer er i tvivl om, hvorvidt der er fejl i den løn, som de får udbetalt. Socialpædagogerne i Nordjylland vil nu undersøge sagen.

Socialpædagogerne i Nordjylland og de lokale tillidsrepræsentanter i kredsen får mange henvendelser fra medlemmer, der er i tvivl om, hvorvidt der er fejl i den løn, som de får udbetalt. Derfor har kredsen nu besluttet at undersøge sagen, og er du medlem af kreds Nordjylland og ansat i kommuner eller region, kan du få tjekket din løn.

Til opgaven har kredskontoret ansat Annelene Jensen, som er en af kredsens garvede tillidsrepræsentanter, som har god indsigt i socialpædagogernes overenskomster og arbejdstidsaftale.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er fejl i den løn, som du får udbetalt, vil Annelene og kredsen i perioden fra 1. april til 30. juni 2015 tilbyde at tjekke din lønseddel.
Ønsker du et løntjek, skal du kontakte Annelene på kredskontorets telefon 72486100 eller på mail Nordjylland@sl.dk.

Du skal være opmærksom på, at det kan være nødvendigt, at du fremskaffer f.eks. lønsedler, arbejdstidsplaner eller andet relevant  materiale, der skal bruges til løntjekket.

(Offentliggjort den 15. april 2015)

Info

Har du en god historie?

Send mail

Nyhedsbrev

Tilmeld