Emner

Fang faget

Socialpædagogerne Nordjylland holder en række inspirationsmøder om socialpædagogisk faglighed.

Første del af kreds Nordjyllands projekt om faglighed er ved at være afsluttet. En arbejdsgruppe på 15 socialpædagoger har udviklet alt fra brætspil, fagligheds laboratorier, plakatkampagner, hjælpe til elevatortaler og andre enkle hjælpemidler og øvelser, som skal være med til at synliggøre den socialpædagogiske faglighed og værdien af den. På en række inspirationsmøder i kredsen kan du nu blive introduceret for redskaberne og afprøve dem.

Udover kredskontoret i Nørresundby vil der også blive holdt inspirationsmøder i Fjerritslev, Thisted og Bindslev.

På mødet vil projektmedarbejder Dorte Lauenborg Nielsen fortælle kort om projektet og sammen med hende vil deltagerne afprøve redskaberne. Derudover kommer også Christian Sandbjerg Hansen fra Danmarks Pædagogiske Universitet i Aarhus og holder et oplæge om socialpædagogisk faglighed på baggrund af sin analyse af den måde, som socialpædagogerne gennem to årtier har italesat fagligheden på.

Læs mere om inspirationsmøderne her

(Offentliggjort den 4. november 2016)

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld