Emner

Farvel efter 30 år som faglig sekretær

Arne Finn Nielsen stopper i jobbet som faglig sekretær i Socialpædagogerne Nordjylland. Men han siger ikke helt farvel, da han fortsætter som medlem af kredsbestyrelsen.

Der var stående bifald til Arne Finn Nielsen, da han på Socialpædagogerne Nordjyllands generalforsamling gav besked om, at han ikke genopstiller til posten som faglig sekretær. Det er en post, som han har haft i 30 år, men nu går han på pension. Det bliver dog ikke helt farvel til Socialpædagogerne Nordjylland, da han fortsætter som medlem af kredsbestyrelsen.

Ifølge kredsformand Peter Kristensen, så er Arne Finn Nielsen kendt som ’Mister Arbejdstid’ og ’Mister Overenskomst’, og han har da også stadig gamle løntabeller stående på sit kontor.

”Finn har altid tilrettelagt sin indsats med et stort fokus på medlemmernes behov – det har ikke bare været et arbejde for ham at være faglig sekretær,” sagde Peter Kristensen på generalforsamlingen.

Der bliver holdt afskedsreception for Arne Finn Nielsen den 1. december fra klokken 13.30 til 16.00 på Hotel Scandic i Aalborg.

Du kan læse mere om resultaterne af valget til faglige sekretærer og kredsbestyrelsen her

Offentliggjort den 6. november 2017

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld