Emner

Forstærket fokus på mindre arbejdsområder

Socialpædagogerne Nordjylland vil nu i højere grad tilbyde aktiviteter og netværk til de medlemmer, der arbejder inden for de mindre socialpædagogiske arbejdsområder.

Fakta:

Er du ansat inden for et mindre, socialpædagogisk arbejdsområde, og har du ideer eller input til, hvad I gerne vil have Socialpædagogerne Nordjyllands hjælp til? Så send en mail til Socialpædagogerne Nordjylland – nordjylland@sl.dk – skriv mindre arbejdsområder i emnefeltet.

”Det er vigtigt, at Socialpædagogerne Nordjylland rummer og arbejder for alle hjørner af de socialpædagogiske arbejdsområder – også dem, der ikke er så store som andre,” siger faglig sekretær Anna-Birthe Lang Andersen.

Derfor har kredsbestyrelsen besluttet, at der skal et forstærket fokus på de behov, som medlemmerne inden for de mindre socialpædagogiske arbejdsområder har.

”De er vigtigt, at medlemmer, der arbejder inden for de mindre arbejdsområder, kan bruge deres fagforening til at få nye input, faglig udvikling og videndeling,” siger Anna-Birthe Lang Andersen.

Netværk og aktiviteter

Socialpædagogerne har allerede en række faglige netværk, som giver medlemmer, der arbejder inden for særlige og mindre arbejdsområder, mulighed for at blive medlem af et landsdækkende netværk. Men der er også medlemmer, der arbejder inden for områder, som ikke officielt har et netværk. Det gælder bl.a. krisecentre, asyl- og flygtningecentre, plejehjem, familiebehandling med flere.

Fakta:

Du kan se de faglige landsdækkende netværk, der allerede er etableret her

”Vi vil gerne hjælpe til med at etablere netværk inden for disse områder, hvis der er et ønske om det. Samtidig vil vi gerne arrangere fyraftensmøder, temamøder og andre aktiviteter,” siger Anna-Birthe Land Andersen.

Socialpædagogerne Nordjylland vil nu tage personlig kontakt til medlemmer, der arbejder inden for de mindre områder, for at afdække behovet og interessen for hjælp til etablering af netværk eller andre aktiviteter.

 

 

 

 

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld