Emner

Kredsen er kommet på Facebook

Socialpædagogerne Nordjylland har fået sin egen facebookside. Her kan du følge med i, hvad der sker i kredsen og læse nyheder om det socialpædagogiske arbejde i Nordjylland.

Fakta:

Du kan følge Socialpædagogerne Nordjylland ved at synes godt om siden her

Socialpædagogernes facebookside skal være et supplement til de andre informationskanaler, som kredsen allerede bruger fx nyhedsbreve, hjemmesiden og INDSIGT, forklarer Peter S. Kristensen, formand for Socialpædagogerne Nordjylland.

”Det er oplagt, at vi også er på Facebook, for det et medie, hvor rigtig mange orientere sig i dag, og så er det vigtigt, at vi også bruger det medie. Det er tilgængeligt og let anvendeligt,” siger han.

Facebook egner sig især til kort og hurtig information, og på kredsens facebookside vil man kunne finde nyt om, hvad der sker på det socialpædagogiske område og i kredsen, hvilke begivenheder der er lokalt, og andre nyheder som har betydning og interesse for medlemmerne.

”Vi håber, at mange medlemmer vil bruge siden til at orientere sig i, hvad der sker i organisationen, og også gerne komme med deres kommentarer til det. Til gengæld er Facebook ikke egnet til dialog om faglige spørgsmål – her skal medlemmerne stadig tage direkte kontakt til kredskontoret enten på mail eller telefonen,” siger Peter S. Kristensen.

(Offentliggjort den 23. marts 2017)

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld