Emner

Ny bog om Livskraft-projektet

Aalborg Kommunes Fagcenter for Livskraft udgiver bog, som beskriver centrets arbejde med borgernes drømme og relationer i projekt Livskraft.


Borgernes drømme og relationer har været i fokus i projekt Livskraft, som Aalborg Kommunes Fagcenter for Livskraft har arbejdet med de seneste tre år. Nu er erfaringerne med projektet blevet samlet i en bog, som rummer mere end 100 fortællinger om, hvordan voksne med udviklingshæmning oplever det, når medarbejderne arbejder ud fra deres drømme og relationer. 

Bogen er et bidrag til, hvordan man kan udvikle fremtidens velfærd ved at turde opdage og afprøve nye måder at gøre tingene på. 

Bogen koster 125 kr. inkl. moms og kan købes på Aalborg Kommunes netbutik

Følg Livskraft fremover

Bogen er både et tilbageblik på projektperioden og et afsæt for det, fagcentret kalder ”Livskraft… videre derudaf”. Livskraft er nemlig ikke bare et projekt – det er en ændring i tankegangen, som fagcentret fortsat vil udvikle, så det kan inspirere til endnu mere livskraft. Det arbejde kan man følge på fagcentrets nye LinkedIn profil https://www.linkedin.com/company/fagcenter-for-livskraft/

(Offentliggjort den 8. april 2019)

Info

Har du en god historie?

Send mail

Nyhedsbrev

Tilmeld