Emner

Seks nye faglige selskaber – vil du være med?

Socialpædagogerne i Nordjylland søger medlemmer til ledelserne i nye faglige selskaber.

Socialpædagogernes Landsforbund har som et nyt initiativ valgt at oprette seks landsdækkende faglige selskaber, som skal sætte fokus på de socialpædagogiske arbejdsområder. Et af de første skridt er at udpege de medlemmer, som skal være ledelse for selskaberne. I Nordjylland skal vi udpege én person til hvert selskab. Har det din interesse at blive en del af selskabsledelsen og være med til at præge udviklingen og hvilket indhold og aktiviteter, der skal være i selskabet, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for at få mere at vide.

De seks landsdækkende faglige selskaber er:

  • Fagligt selskab om mennesker med sindslidelser
  • Fagligt selskab om børn og unge
  • Fagligt selskab om mennesker med sociale vanskeligheder og misbrug
  • Fagligt selskab om mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse i botilbud
  • Fagligt selskab om beskæftigelse, uddannelse og samværstilbud
  • Fagligt selskab om mennesker med senhjerneskade og demens

 

Dog skal vi ikke finde repræsentanter til selskaberne om mennesker med sindslidelser og børn og unge, da disse allerede er i gang.

Deltagelse er med frikøb og udgifter betalt. Så vi søger medlemmer, som brænder for deres arbejdsområde og deres fag, og som gerne vil yde en indsats i organisationen.

Da vi kun skal udpege én til hvert selskab, forbeholder vi os ret til at vælge blandt de interesserede, men alle får selvfølgelig en tilbagemelding.

(Offentliggjort den 4. november 2016)

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld