Emner

Glad for samarbejde

Socialpædagogerne Nordjylland er meget positive over, at Rebild Kommune tog initiativ til et konstruktivt samarbejde om at løse problemerne i Søparken. 

Rebild Kommune valgte en åben dialog om udfordringerne og tog kontakt til Socialpædagogerne Nordjylland, da Socialtilsyn Nord varslede en række påbud over for boformen Søparken. Næstformand for Socialpædagogerne Nordjylland, Kathja Ryom, er glad for at blive inviteret med til at samarbejde, selvom det var en negativ baggrund.

”Vi sætter pris på, at Rebild Kommune på den måde selv tager initiativ til et samarbejde, når der er nogle problemer på en arbejdsplads, som vi kan hjælpe med at få løst. Vi har gang i en rigtig god proces i Rebild Kommune nu, og vi vil gerne have det gode samarbejde, for vi har jo samme mål om at få en god arbejdsplads,” siger Kathja Ryom.

Hun mener også, at det er vigtigt for medarbejderne i Søparken at se, at deres faglige organisation støtter op omkring den proces, som nu er sat i gang. 

”Som faglig organisation vil vi gerne være løsningsorienterede og byde ind med det, som vi kan, så vi kan få skabt en god arbejdsplads. I sagen om Søparken kan vi fx spille ind med viden om arbejdsmiljø, aftaler og overenskomster. Hvis aftaler ikke bliver fulgt, er det med til at presse arbejdsmiljøet, for det er en vigtig del af trivslen på en arbejdsplads, at der fx er en ordentlig aftale omkring arbejdstiden, og at der bliver lavet en vagtplan, som alle kan se sig selv i,” siger Kathja Ryom.

Offentliggjort den 4. juli 2019

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld