Emner

Ny faglig sekretær i midlertidig funktion

Kenneth Bach Christensen varetager Anna-Birthe Lang Andersens opgaver, imens hun er sygemeldt.

Kredskontorets kollega og faglige sekretær Anna-Birthe Lang Andersen er desværre sygemeldt for en periode, og da hun har problemer med ryggen, er det svært at sætte et præcist tidsperspektiv på. For at få varetaget hendes opgaver og samtidig tage højde for en mulig etapevis tilbagevenden, har Kredsbestyrelsen valgt at frikøbe Kenneth Bach Christensen, som faglig sekretær. Kenneth er medlem af kredsbestyrelsen og har derfor et politisk mandat til at lave politisk arbejde. Kenneth har hidtil været fællestillidsrepræsentant (FTR) i Vesthimmerland Kommune.

Ledelsen har aftalt, at Kenneth er politisk ansvarlig for Rebild, Vesthimmerland og Hjørring kommuner samt Region Nordjylland. Kenneth vil inddrage en af de øvrige frikøbte efter behov, da meget selvfølgelig vil være nyt for ham, selvom han har en baggrund som FTR.

Ud over kommunerne og regionen tager Kenneth sig også af koordinering og opfølgning omkring private tilbud, det forebyggende og dagbehandlende område samt særlige stillinger der etableres på områder, der ikke er overenskomstdækket på anden vis.

(Offentliggjort den 4. november 2016)

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld