Emner

Vores argumenter skal på banen

Maja Hansen er blevet valgt som ny fællestillidsrepræsentant i Frederikshavn Kommune, og hun glæder sig til at bringe socialpædagogernes argumenter på banen i beslutningsprocessen.

Maja Hansens faglige karriere har taget fart det seneste år. Da hun havde været tillidsrepræsentant i godt et år i Bofællesskaberne i Skagen, blev hun i november 2020 også valgt som socialpædagogernes fællestillidsrepræsentant i Frederikshavn Kommune.

”Jeg har sagt til mine kolleger, at de skal vide, at jeg er grøn. Til gengæld synes jeg, at det her er et ekstremt vigtigt og spændende arbejde, og jeg vil kæmpe for, at vi kan være med til at præge beslutningerne i kommunen,” siger Maja Hansen.

Vi skal høres

Lige nu har Maja Hansen travlt med at sætte sig ind i stoffet, hun læser tidligere referater fra HovedMed og DirektørMed, så hun kan historikken og er klar, når hun skal til sine første møder.

”Jeg er meget nysgerrig af sind, og jeg glæder mig til at følge beslutningsprocessen og sætte mig ind i, hvad der ligger bag dem. Det er vigtigt, at vore stemme bliver hørt, og der vil jeg have tæt kontakt med mit bagland, så jeg kan videregive deres input,” siger hun.

Personligt vil hun især have fokus på at få flere fuldtidsstillinger og at forbedre arbejdsvilkårene generelt.

”Citronen er presset til allersidste dråbe, og vi får kun tingene til at hænge sammen, fordi vi er gjort af et særligt stof,” siger Maja Hansen.

Nedlukning gav ro

Hun oplevede, at tingene faktisk hængte lidt bedre sammen under Corona-krisen, og derfor ser hun frem til sammen med resten af kredsen i Nordjylland at undersøge, hvordan arbejdspladserne kan lære af de gode erfaringer fra nedlukningen.

”Vi havde en helt anden arbejdsro under corona-nedlukningen, og det gavnede på mange måder både medarbejdere og borgere. Det er tankevækkende, og jeg håber, at vi kan tage nogle af de gode ting fra nedlukningen med os videre,” siger hun.

(Offentliggjort den 6. januar 2021)

Info

Om Indsigt

Indsigt er Socialpædagogerne Nordjyllands nyhedsbrev og formidler de gode og de kritiske historier inden for det socialpædagogiske arbejdsområde i Nordjylland. Nyhedsbrevet giver medlemmer af Socialpædagogerne Nordjylland og andre interesserede indsigt i, hvad der rører sig inden for faget i Nordjylland.

Læs mere

Har du en god historie?

Så send en mail til redaktionen.

Send mail

Nyhedsbrev

Modtag indsigt som nyhedsbrev direkte i din indbakke og få godt læsestof til hverdagen.

Tilmeld